• Új
LUOKANGFAN LLKKFF mobiltelefon LCD Képernyő az LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás a Keret Xiaomi Mi 9 SE (Szín :

LUOKANGFAN LLKKFF mobiltelefon LCD Képernyő az LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás a Keret Xiaomi Mi 9 SE (Szín :

HUF 32509.35

Összeg
Készleten

Az alkalmazott javítás, hibás képernyő : a megjelenítési problémák, halott pixel, törött LCD képernyők, rossz kérdések.Teljes Vadi új kiváló minőségű LCD-képernyő csere alkatrészek.Minden képernyőn vizsgálják a szállítás előtt, illetve 100% dolgozik.Javasoljuk, szakmai telepítés.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere alkatrészek.A Telepítés Előtt Notes1. Tipp 1 : a Teszt előtt installation When tesztelés, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.2. Tipp 2 : Szimulálja testing Screen csere nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.3. Tipp 3 : ne hajlítsa cable Please győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.A product1. Csere LCD kijelző + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés a keret Xiaomi Mi 9 SE.2. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült.3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint valaha.4. Teljesen illik dolgozni.5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.

Jellemzők

Termékek a kategóriában