• Új
Aller Home&Konyha Vicces Konyhai Törölköző Mondások. 4pc Konyhai Törölköző Szett, Vicces Szójáték Élelmiszer Design, beleértve a Taco.

Aller Home&Konyha Vicces Konyhai Törölköző Mondások. 4pc Konyhai Törölköző Szett, Vicces Szójáték Élelmiszer Design, beleértve a Taco.

HUF 3373.65

Összeg
Készleten

A Thirstier Újdonság Törölközőt : nyilvánvaló, hogy egy kis újdonság ajándékok, mint a fürdőszobában vagy a konyhában törölközőt nem bírja a dolgot.Ehelyett, nyomja a vizet a ház körül.De ezek étel, törölköző szárítás nem csak vicces ajándékok, tele vicces nevet.. ők is extra nedvszívó, szomjas az ételek pedig kiömlött.Négy Fehér rongynak, A Szójátékok : Ne Menj a Szalonnát A Szívem – Adjunk Nekik Valamit, Hogy Taco Lenne – Ez A Jam – én, Mint Nagy Bundts De Nem tudok Hazudni.Ez a tökéletes törölköző, ajándék azok számára, akik szeretik taco tartozékok, szalonna sütés.. csupa nyálas szójátékok, aranyos egyéni alkotás.Gofri Törölközőt Mágia : Készült Chinlon, illetve Poliészter, valamint szőtt egy extra nedvszívó gofri kötött, megbízható ez a készlet vicces karakter itatta fel folyadékok megfelelően.Míg más konyharuhákat a konyha nyomja a víz körül, ezek 16 x 23 hüvelykes szórakoztató konyharuhák magadba szívni.Egyéni Tervek : oké, Oké, tudjuk, hogy ön valószínűleg hallott a szójátékok előtt, de még nem láttam ezt a grafikát, mert volt nekik, egyedi tervezésű.Vegyük észre, a vibráló nyomtatás a dekoratív ételt törölköző.. fényes, hanem beadni az anyagot úgy, hogy nem úgy viselkedik, mint a műanyag, ha az étel szárítás!.Akinek nem Kell Nevetni?Vicces esküvői ajándékok, vicces anya ajándékokat vagy vicces ajándékot, csak azért, mert mindenkinek kell nevetni.Nincs alkalom tabu vicces konyha ajándékot, mint egy személyiség töltött palacsinta törölközőt!Rendelkezésre Élelmiszer, vagy Eszköz, Szójátékok, válassza ki a vicces konyharuha beállítás parancsot.Míg más újdonság rongynak, egyszerűen nyomja meg a víz körül, ez meg az a vicces törölköző szívódik fel, mint a folyékony, nekik ez az üzlet!Magában foglalja a Négy Törölközőt, az Élelmiszer-Szójáték Minták : Ne Menj a Szalonnát A Szívem – Adjunk Nekik Valamit, Hogy Taco Lenne – Ez A Jam – én, Mint Nagy Bundts De Nem tudok Hazudni.

Jellemzők

Termékek a kategóriában