• Új
HAOTOP Kerámia csupor Mézet a Fedelet, majd Édes Botot,Porcelán Szívem Jar Könnyen Tisztán, Mosogatógépben mosható,12oz (Fehér)

HAOTOP Kerámia csupor Mézet a Fedelet, majd Édes Botot,Porcelán Szívem Jar Könnyen Tisztán, Mosogatógépben mosható,12oz (Fehér)

HUF 1753.65

Összeg
Készleten

【TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ】- HAOTOP Szívem Jar Állítsa be van szerelve egy tökéletes fedelét, majd egy édes botot.A fedél tartani a hozzávalók el a port.Van egy tökéletes kicsit a tetején, a méz ragad.Ők egy tökéletes kombináció megfelel.Ha van saját kávés kanál, akkor is használhatja a cukortartót. 【, MILYEN NAGY VAGYOK】- HAOTOP Szívem Jar 12 OZ, Bár nem foglal sok helyet, tudja tartani a megfelelő mennyiségű Méz. 【MAGAS MINŐSÉGŰ KERÁMIA】- HAOTOP Szívem Jar készült kerámia, nagyon könnyen tisztítható.Választhat, hogy mosás kézzel, vagy egy mosogatógép, amely biztonságos.Ellentétben rozsdamentes acél, illetve egyéb anyagok, kerámia törékeny, de ha jól védett, lehet elegáns, a konyhában, sok éven át. [TERVEZÉSI KONCEPCIÓ]-HAOTOP Szívem Jar úgy dönt, világos színek, így elfér a legtöbb asztali.Porcelán, gyönyörű vonalak úgy néz ki, nagyon elegáns, high-end.Nagyon alkalmas étterem, családok, kávézókban vagy más alkalommal.Ez egy nagyszerű választás a ajándékokat. 【HAOTOP】- Vagyunk HAOTOP, csak, hogy hozzon létre jobb, konyhai eszközök számára.Jön a Bot meg a Tetejét.Modell Divat.Koordináta-Hát A Számláló.Különböző Célokra, Különböző Alkalmakra.Kerámia Szívem Jar, ólommentes, Jobb, mint a műanyag vagy Melamin konténer.HAOTOP ÉLET.A csomag tartalma : . 1 * kerámia szívem jar1 * kerámia cover1 * a méz ragad.Jön a Bot, majd Lid Durability, valamint Fashion Coordinate Hát A Counter Multiple Célokra Különböző Occasions Ceramic Szívem Jar, ólommentes, Jobb, mint a műanyag vagy Melamin konténer.

Jellemzők

Termékek a kategóriában