• Új
Macska Fa Karmoló Macska Fa Lakás, Macskakarmolás Poszt Szizál Kötél, Puha, Sima, Puha Borító, Macska Karcolás Után, Ruha Macska Tevékenység

Macska Fa Karmoló Macska Fa Lakás, Macskakarmolás Poszt Szizál Kötél, Puha, Sima, Puha Borító, Macska Karcolás Után, Ruha Macska Tevékenység

HUF 14353.20

Összeg
Készleten

Szórakoztató játék, ez a macska a fa a végső haza minden macskák,ez ad beltéri, mind kültéri macskák ugyanúgy egy jó játszótér bérbe a csomagban fel energiát.Ez a macska fa lesz egy nagyszerű társ alatt a macska növekedés. 【Tartsa A Macska A Karcolás Bútor】 - tartja őket a karcolás bútor,design, minden méret macskák a cica, hogy a felnőttek, kivéve, hatalmas is. 【Természetes, hogy ez a macska a házban biztos, hogy az álom-gyere-true Save Tér-design, nagy lakást lehet tökéletesen illeszkedik otthonába.ez a macska a fa tökéletesen illeszkedik bármilyen szoba, valamint a kellemes megjelenés garantálja, jólétének állatok people About a termék>Termék Neve : Macska fa /Macska Torony/ kóbor Macska Post/macskakarmolás Post Specification : 33*33*43 CMHeavy súly : 2.44 KGMaterial : Lemez + Anyag +Szizál Kötél + Fur Applicable : Macskák belül 6.5kg Tips1. A terméket tartsa száraz, nem hely, párás helyen.2. Ha egyáltalán elégedetlen, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s mi lesz boldog, hogy segítsen, hogy mi lesz, megoldásokat nyújt 24 órán belül.3. Megjegyzés : a kézi mérés, van egy kis hiba, a méretét csak tájékoztató jellegű.4. A szín különbség : A termék lövés független fizikai tárgyak, de mivel a felvételi technológia, a világítás, a környezet, a megjelenítés paramétereit, illetve egyéb problémák, lehet, hogy a szín különbség a között, hogy a tényleges objektumot, majd a kapott képet.Általában a színek alapján általában a tárgyakat.

Jellemzők

33*33*43CM :
Heavy weight:
2.44KG
Material:
Plate + Fabric +Sisal Rope + Fur
Applicable:
Cats within 6.5kg
1. Keep this product dry and do not place it in a humid place. :
2. If you are at all unsatisfied, please contact us and we will be happy to assist you, we will provide solutions within 24 hours. :
3. Note:
manual measurement, there is a slight error, the size is for reference only.
4. About color difference:
The product is shot with independent physical objects, but due to shooting technology, lighting, environment, display parameters and other problems, there may be color difference between the actual object and the received picture. Actual colors are based on actual objects.

Termékek a kategóriában