• Új
FLAMELY 25 4-Darab Kandalló Eszközök Set - Póker, Lapát, Fogó & Ecset. Könnyű Összeállítani, Praktikus, Dekoratív Tűz Tartozékok készlet.

FLAMELY 25 4-Darab Kandalló Eszközök Set - Póker, Lapát, Fogó & Ecset. Könnyű Összeállítani, Praktikus, Dekoratív Tűz Tartozékok készlet.

HUF 10458.45

Összeg
Készleten

FEL A FEJJEL ESTÉNKÉNT.A kandalló, szabadtéri tűzhely, vagy a strandon, egy tűz is gondoskodott lehet egy csodálatos amellett, hogy egy kellemes estét.NINCS TÖBB LOGJAMS.Fenntartása a tűz megköveteli, hogy bizonyos eszközök, kiegészítők.Fogd meg a manővert a tong, póker, tartsa a tűz környéke tiszta, rendezett használja a lapát, seprű, mind miközben a család biztonságos távolságot.NEM A MÉRET SZÁMÍT! 25" eszközök beállítása, tömör, tartós fém jól polírozott.Ezeket az eszközöket meg félelmetes munka közben, s egy nagy terem dekoráció, amikor nem használja.SENSE & RUGALMASSÁG.Nyári idő?Néhány nyaralás nap a hideg tél?Az étkező vagy a kocsmában lesz frissíthető az új eszközök lóg szépen a kijelölt állni.GARANCIA.Élettartam garantált.Ha nem vagy boldog, nem vagyunk boldogok, de mindent megteszünk, hogy a dolgok jobbra, majd válaszoljon a vevő üzenet nem több, mint 24-48 óra.FLAMELY 25" 4-Darab Kandalló Eszközök Gyűjteménye, Póker, Lapát, Fogó & Ecset Készlet.Könnyű Összeállítani, Praktikus, Dekoratív Tűz tartozékok készlet.Egyértelmű Frissítés A Beltéri, Kültéri Kandalló, Kályha vagy kandalló Tüzes tapasztalat.Jó szórakozást!.

Jellemzők

Termékek a kategóriában