• Új
Jinyi Cipő Dekoráció Klip, Aranyos Rajzfilm Divat Rögzítő Csat Gyönyörű Kivitelezés Köröm Díszítés(1.8 cm-es Sárga Daisy)

Jinyi Cipő Dekoráció Klip, Aranyos Rajzfilm Divat Rögzítő Csat Gyönyörű Kivitelezés Köröm Díszítés(1.8 cm-es Sárga Daisy)

HUF 10786.50

Összeg
Készleten

Art deco design különleges, szemet gyönyörködtető megjelenés, nem kell, hogy menjen a köröm szalon, lehet, hogy a dekoráció otthon.Széles esetben lehet használni, mint egy barlang cipő dekorációs kiegészítők, ruházat, cipő, táska, dekoráció, hajcsat haj kiegészítők, dísztárgyak, stb. 30 darab ékszert, sok mennyiségek, ahhoz, hogy megfeleljen a DIY köröm díszítés van szüksége.Könnyen kap a kedvenc a legtöbb nő, alkalmas, anya, testvérek, barátnők, stb. egy jó módja annak, hogy azok a boldogság.Gyönyörű medálok, hogy a körmök elegáns, elegáns, jelölje ki a temperamentum.Szolgáltatás : 1. 30 darab ékszert, sok mennyiségek, ahhoz, hogy megfeleljen a DIY köröm díszítés needs2. Gyönyörű medálok, hogy a körmök elegáns, elegáns, jelölje ki a temperament3. Könnyen kap a kedvenc a legtöbb nő, alkalmas, anya, testvérek, barátnők, stb. egy jó módja annak, hogy őket happiness4. Art deco design különleges, szemet gyönyörködtető megjelenés, nem kell, hogy menjen a köröm szalon, akkor lehet, hogy egy dekoráció home5. Széles esetben lehet használni, mint egy barlang cipő dekorációs kiegészítők, ruházat, cipő, táska, dekoráció, hajcsat haj kiegészítők, dísztárgyak, stb.Specifikáció : Elem Típus : Strasszos Appliques Material : Gyanta, Alloy Specifications : 30pcs Application : Home Scope Alkalmazása : a Barlang Cipő Dekoráció, Kiegészítők, Ruházat, Cipő, Táska, Dekoráció, hajcsat Haj Kiegészítők, Díszítő Kellékek, stb.A csomag Lista : 30 x Strasszos Appliqués.

Jellemzők

Item Type:
 Rhinestone Appliques
Material:
Resin, Alloy
Specifications:
30pcs
Application:
Home
Scope of Application:
Cave Shoes Decoration Accessories, Clothing Shoe Bag Decoration, Hair Clip Hair Accessories Ornamental Accessories, etc.
Package List:
30 x Rhinestone Appliques :

Termékek a kategóriában