• Új
6Story cipősszekrény, Porálló Egyszerű Tároló Állvány Csizma Folyosó Bejárat helytakarékos 80X26X108Cm, D-J

6Story cipősszekrény, Porálló Egyszerű Tároló Állvány Csizma Folyosó Bejárat helytakarékos 80X26X108Cm, D-J

HUF 8302.50

Összeg
Készleten

A mentés tárhely Alkalmas felnőtt férfi, női cipő, 6story cipősszekrény 80x26x108cm, amely alkalmas a 16 pár cipőt, 2 pár csizma, maximalizálva helytakarékos.Kiváló minőségű természetes bambusz.Wellmade struktúrák használható sokáig.Ellenáll a nagyobb súlyt, megakadályozza az elemek esik ki a rést.Könnyen összeszerelhető : egyszerű-szerelés, szétszerelés.Az is nagyon könnyen tisztítható.Helytakarékos : a tartós cipő fedezze teszi a cipőt, tiszta, rendezett, úgy, hogy a cipő nem lehet látni a szoba tiszta.Sokoldalúság : Akár a pincében, hálószoba, gyerekszoba, loft vagy a kemping, akkor tedd, ahol tetszik.Megvédi a cipőt, nagyon jól.Ez a cipő rack tartós anyagból, csatlakozók.Ez egy jó polcon tárolja a cipő, alkalmas az ajtó, bejárati folyosón, sár, szoba, hálószoba, gardrób, stb.Ez spacesaving cipő állványra is helyezhető egy sarokban, vagy egy folyosó.műszaki adatok : Név : cipő rack Szín : fa szín Anyag : természetes bambusz Méret : 80x26x108cm Súly : 3.5 kg Stílus : Skandináv stílus Alkalmazandó emberek : everyonefeature : 1. Könnyen telepíthető, és össze : a telepítés mindössze pár egyszerű lépésben pedig továbbra is stabil után több disassembly2. Széles körű felhasználás : Akár a folyosó, fürdőszoba, nappali, hálószoba, előszoba, hall, bejárat, bárhol elhelyezhető.3. Anyaga : erős, strapabíró, esővédő, rustproof, anticorrosion, magas stabilitás.4. Könnyen tisztítható, valamint moistureproof : csak használja egy ruhával tisztítsa meg a festék a felületre, majd megóvja a nedvességtől.5. Biztonságos, helytakarékos : Akár a folyosó, pince, hálószoba, gyerekszoba, vagy a padláson, a cipősszekrény nem károsítja a holmiját, vagy a gyermek.Óvintézkedések : 1. Méretek mért kézzel, a fizika, illetve előfordulhat, hogy az adatokat egy hiba a 12 cm-t.2. Mivel a különbség a számítógép-monitorok, lehet, hogy van egy kis rés a szín.Ez normális jelenség, nem minőségi kérdés.3. Ez a termék egy cipősszekrény nem tartalmaz egyéb felvételkészítési kellékek.4. Ha vásárol, ellenőrizze, hogy a haza alkalmas ez a cipő tartó fedelét.5. Belül kapott 721 üzleti nappal a vásárlás után.Ha bármilyen kérdése van a vásárlási folyamat során, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő, azt fogja válaszolni, hogy az adatokat 24 órán belül!Azt szeretném, ha boldog életet!.

Jellemzők

Name:
shoe rack
Color:
wood color
Material:
natural bamboo
Size:
80x26x108cm
Weight:
3.5 kg
Style:
Nordic style
Applicable people:
everyone
feature:
1. Easy to install and assemble:
installation takes only a few simple steps and remains stable after multiple disassembly
2. Wide range of uses:
Whether in the corridor, bathroom, living room, bedroom, hallway, hall, entrance, can be placed anywhere.
3. Material:
sturdy and durable, rainproof, rustproof, anticorrosion, high stability.
4. Easy to clean and moistureproof:
just use a cloth to clean the paint on the surface and protect it from moisture.
5. Safe and space saving:
Whether in the corridor, basement, bedroom, children's room or attic, the shoe rack will not damage your belongings or your child.
Precautions:
1. Dimensions are measured by hand, and the physics and data may have an error of 12 cm. :
2. Due to the difference in computer monitors, there may be a small gap in color. This is normal, not a quality issue. :
3. This product is a shoe rack and does not contain other shooting props. :
4. When purchasing, make sure your home is suitable for this shoe rack cover. :
5. Received within 721 business days after purchase. :
If you have any questions about the purchase process, please contact me in time, I will reply to your information within 24 hours! :
I wish you a happy life! :

Termékek a kategóriában