• Új
Szempilla Érdekel, Szérum, Szempilla Gél, Tápláló, Jó Felszívódását a Szépség Érdekel a Szalon Haza

Szempilla Érdekel, Szérum, Szempilla Gél, Tápláló, Jó Felszívódását a Szépség Érdekel a Szalon Haza

HUF 1618.65

Összeg
Készleten

Magas Koncentráció : Magas koncentráció kis molekula gél, vastag kis molekula gél‑mint a gél massza, magas koncentrációjú hatóanyagokat, ez nem könnyű, hogy volatilize alkalmazás után, elősegíti a bőr megfelelően elnyelni.Jó Felszívódás : alkalmazásakor, ez a masszázs a bőr ugyanakkor, hogy támogassák felszívódását.Az alkalmazott terület nagyobb, amely a teljes hajtüsző gyökerek teljesen, a bőr felszívja a jobb.Elősegítik a Termelési : Myristoyl pentapeptide egy különleges peptid, hogy hatékonyan elősegíti a szempilla/homlokát hosszabbítás, amely közvetlenül hat a keratin gén, valamint elősegíti a keratin-termelést.Javítás Funkció : - Javító funkció, mély érdekel, különböző növényi kivonatok, adja szempillák elegendő tápanyagot, hogy szempillák erős, fényes. 7-28 Nap : Folyamatos használatra 7-28 nap, jelentősen elősegítik a természetes szempilla hosszabbítás/szemöldökét, így vastagabb, illetve hosszabb.Szolgáltatás : 1. Myristoyl pentapeptide egy különleges peptid, hogy hatékonyan elősegíti a szempilla/homlokát hosszabbítás, amely közvetlenül hat a keratin gén, valamint elősegíti a keratin-termelést.2. Folyamatos használatra 7-28 nap, jelentősen elősegítik a természetes szempilla hosszabbítás/szemöldökét, így vastagabb, illetve hosszabb.3. Alkalmazásakor, ez a masszázs a bőr ugyanakkor, hogy támogassák felszívódását.Az alkalmazott terület nagyobb, amely a teljes hajtüsző gyökerek teljesen, a bőr felszívja a jobb.4. Magas koncentráció kis molekula gél, vastag kis molekula gél‑mint a gél massza, magas koncentrációjú hatóanyagokat, ez nem könnyű, hogy volatilize alkalmazás után, elősegíti a bőr megfelelően elnyelni.5. Javítás funkció, mély érdekel, különböző növényi kivonatok, adja szempillák elegendő tápanyagot, hogy szempillák erős, fényes.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Szempilla Növekedést Tápláló Gel Ingredients : Növény Extract Efficacy : Szempilla Growth Net Tartalom : 20g x 2pcs Applicable Emberek : Rövid, ritka szempillák/szemöldökét, majd szempillák/szemöldökét leesik easily Usage : 1. A csomagolás felnyitását követően, viszont a kefét gombot a jogot, hogy A "be".2. Nyomj egy kevés krémet (a szempilla/homlokát terület önmagában is alkalmazni kell egy kis területen, csak óvatosan nyomkodjuk egy kis mennyiségű krémet, ne szorítsa meg túl sok a pazarlás elkerülése végett).3. Alkalmazni egyenletesen, hogy a root bőr, a köröm, vagy a terület a szemöldökét, masszázs, kert, hogy oda-vissza 10-15 alkalommal a görgős masszázs fejét, hogy segítsen felszívódását.A csomag Lista : 2 x Szempilla Növekedést Tápláló Gél.

Jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eyelash Growth Nourishing Gel
Ingredients:
Plant Extract
Efficacy:
Eyelash Growth
Net Content:
20g x 2pcs
Applicable People:
Short and sparse eyelashes/eyebrows and eyelashes/eyebrows fall off easily
Usage:
1. After opening the package, turn the brush head knob to the right to ON. :
2. Squeeze a small amount of cream (the eyelash/brow area itself needs to be applied on a small area, just gently squeeze a small amount of cream, do not squeeze out too much to avoid waste). :
3. Apply evenly to the root skin of eyelashes or the area of eyebrows, and massage it back and forth 10-15 times with the roller massage head to help absorption. :
Package List:
2 x Eyelash Growth Nourishing Gel :

Termékek a kategóriában