• Új
Harapás Csuklós Papír, Rekord Fogak harapásnyomok Fogászati Csuklós Csíkok, Fogászati Klinika, Fogorvos a Fogsor a Fogászat(kék)

Harapás Csuklós Papír, Rekord Fogak harapásnyomok Fogászati Csuklós Csíkok, Fogászati Klinika, Fogorvos a Fogsor a Fogászat(kék)

HUF 1377.00

Összeg
Készleten

Rögzítéséhez használt fogak harapásnyomok, kényelmes fogtechnikus megfigyelni, majd állítsa be a okklúziós kapcsolat a fogsor.Használható a vizsgálata a kapcsolatot a fogsor, a protézis és okklúziós kapcsolatot a fogsor.Az okklúziós kapcsolat a fogak lehet egyértelműen megfigyelhető, különleges tervezett fogászati fogorvos használja.Könnyen használható.Javasoljuk, hogy használja a csuklós papír csipesz, amely hatékonyan lehet kerülni, festés színe ujját, valamint javítja a munka hatékonyságát.Pontosan rögzíti a nyomás eloszlása az egyes falatot pont, amikor szimulálva a normális harapás, valamint a rágás tevékenységek a fogak.Szolgáltatás : 1. Az okklúziós kapcsolat a fogak lehet egyértelműen megfigyelhető, különleges tervezett fogászati fogorvos használja.2. Használható a vizsgálata a kapcsolatot a fogsor, a protézis és okklúziós kapcsolatot a fogsor.3. Rögzítéséhez használt fogak harapásnyomok, kényelmes fogtechnikus megfigyelni, majd állítsa be a okklúziós kapcsolat a fogsor.4. Könnyen használható.Javasoljuk, hogy használja a csuklós papír csipesz, amely hatékonyan lehet kerülni, festés színe ujját, valamint javítja a munka hatékonyságát.5. Pontosan rögzíti a nyomás eloszlása az egyes falatot pont, amikor szimulálva a normális harapás, valamint a rágás tevékenységek a fogak.Hogyan kell Használni : Ami az okklúziós papírt a kapcsolattartó pont a fogsor, hogy módosítani kell rágni óvatosan.Specifikáció : Elem Típus : Fogászati Csuklós Paper Material : Papír Cél : A felvétel vagy vizsgálatát az okklúziós kapcsolat teeth Quantity : 300pcs/ Doboz, a Csomag Lista : 300 x Fogászati Csuklós Papír.

Jellemzők

Item Type:
Dental Articulating Paper
Material:
Paper 
Purpose:
For recording or examining the occlusal relationship of teeth
Quantity:
300pcs/ Box
Package List:
300 x Dental Articulating Paper :

Termékek a kategóriában